TUOTEMERKIT

Ranskalainen Payot on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu kauneushoitolasarja joka 100-vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa ammattilaisille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, kauneushoitolahoitoja ja kosmetologilta kotiin ostettavia laadukkaita vähittäismyyntituotteita.

 Sarjan perustaja Tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan kuten hyaluronihappo, peptidit, AHA-hapot ja erilaiset bioteknologiset yhdistelmät. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan. Osa tuotteistamme onkin ns. Kosmeseuttisia tuotteita eli niissä on dermatologiset aktiiviaineosat joilla on tunnettu tehokkuus ja korkeat pitoisuudet. Payot sarjan houkuttelevuus piilee tehokkaiden tuotteiden lisäksi käytön miellyttävyydessä. Tuotteet tuoksuvat ja tuntuvat hyvältä käyttjästään ja näin ollen houkuttavat ihon monipuoliseen hoitoon ja hemmotteluun.

Payot-laboratorioissa työskentelee moniosaajien joukko kemian insinööreista, farmaseutteihin, kosmetologeihin ja fysioterapeutteihin. Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot-tuotteissa ja hoidoissa. Tästä syystä Payot-laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla ja tuotteet noudattavat EU:n kosmetiikkalainsäädännön alaisuuksia. Laaja hoitovalikoimamme sisältää vaativimmankin ihon kasvohoidot, erikoishoidot sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot kasvoille ja vartalolle. Nuorekkaan ja dynaamisen PAYOT:n hintataso on kilpailukykyinen ja hinta-laatusuhde on erinomainen.

Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. Clean beauty – siitä Jane Iredale tuotteet tunnetaan kautta maailman. Suurin osa tuotteistamme on vegaanisia, gluteenittomia ja kaikki tuotteemme aina ilman eläinkokeita valmistettuja.

LYCON, Australiasta #1 Wax Worldwide. LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito.

YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Vuonna 2010 CND™ loi kynsialan suurimman innovaation, maailman ensimmäisen kauttaaltaan patentoidun geelilakkausmenetelmän. SHELLAC™ on täydellinen hoitolakonsepti, joka on siivittänyt maailmanlaajuisen kynsimarkkinan hurjaan kasvuun. Vuonna 2020 päivänvalon näki uusi Plexigel-linja, jolla voidaan tehdä oman kynnen geelivahvistuksia, korjata halkeamia, pidentää ja muotoilla täydellisiä kynsiä.

Light Elegance™ on ammattilaisten suosikki. Se on laadukas tuotesarja, jonka kehitti kemisti Jim McConnell ja sarja on tunnettu siitä, että se elää ammattilaisten mukana. Brändin erinomaisuus erottuu nimenomaan laboratoriossa, sillä Light Elegance™ keskittyy tuotekemiaan erittäin suurella intohimolla.

Light Elegance™ kehittyy jatkuvasti kohti parempaa ja nopeampaa työskentelytapaa ja seuraa tarkasti esimerkiksi viimeisimpiä väritrendejä.

Ammattikäyttöön kehitetty tuote kulmakarvojen värjäämiseen. Imperium Hennan pohjana on aitoja hennakasvin lehtiä ja siihen on lisätty korkealaatuisia hiusvärejä. Tämä yhdistelmä mahdollistaa sen, ettei lopputulos ole punainen.

Imperium Henna ei sisällä kovia kemikaaleja kuten ammoniakkia, lyijyä tai peroksidia, eikä se näin ollen vahingoita ihoa.

Kulmakarvoissa värin pysyvyys on n.6-8 viikkoa ja ihossa n.1-2 viikkoa. Pysyvyyteen vaikuttaa ihotyyppi (kuivemmassa ihossa pysyy paremmin) ja hoitotavat. Käsittelyn jälkeen kulmia ei saa kastella 1vrk.

Anna Lotan PRO-sarja on Israelilainen ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää runsaasti kuolleenmeren tehokkaita raaka-aineita. Suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
Vaikka kosmetologi hoitaa ensisijaisesti tervettä ihoa, on Anna Lotan PRO-tuotesarja kosmetologille työväline, jonka avulla on mahdollista saavuttaa todellisia

ihonhoidollisia tuloksia vaativampiakin iho-ongelmia hoidettaessa. Tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, toimivilla ja turvallisilla tuotteilla.

Tuotteet on suunniteltu toimimaan ihon anatomian ja fysiologian mukaisesti. Sarjan keskeiset valmisteet ovat biomemeettisiä – tuotteissa on käytetty ainesosia, joita

ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin.
Kaikki sokeroinnit tehdään erittäin laadukkailla ja kotimaisella Makea Helsinki-sarjan tuotteilla.