Valon tiimi

Manja

Valon omistaja, parturi-kampaaja

Olen varmasti saanut verenperintönä intohimon hiusalaan. Nuorena tykkäsin laittaa ystävien hiuksia, mutta silloin vielä ajattelin, ettei minusta tulisi kampaajaa. Kuitenkin äitini jalanjäljissä päädyin alalle, ja valmistuin 2012 parturi-kampaajaksi. Nykyisissä tiloissaan Valo on toiminut vuodesta 2016 asti. Jatkan Valon tarinaa kehityshaluisena, jämptinä ja asiakaspalveluun panostavana yrittäjänä.

Olen tekijätyyppi, jolta löytyy kunnianhimoa. Haluaisin kehittää hiusalaa ja ammattilaisten arvostusta. Parturi-kampaajana olen monipuolinen osaaja, kenelle on vuosien saatossa kertynyt vahvaa kokemusta hiusmuotoilusta laidasta laitaan. Töiden jälkeen kotona odottaa pieni tyttöni. Mieheni kanssa meillä on usein menossa rakennusprojekti.

 

Sari

Parturi-kampaaja, ekokampaaja

Ennen parturi-kampaajan uraa työskentelin kosmetiikan maahantuonnissa toimistotehtävissä. Olen siis alanvaihtaja, enkä ole katunut päätöstäni. Parturi-kampaajaksi oli helppo hypätä, koska kauneusala oli minulle ennestään tuttu. Valmistuin 2015, jolloin aloitin myös Valossa.

Nautin edelleen itseni kehittämisestä koulutusten kautta. Vuonna 2017 valmistuin ekokampaajaksi. Töissäni parasta on ihmisläheisyys sekä vaihtelevuus: saan tehdä sekä perinteisiä että ekokampaajan palveluita. Tykkään leikitellä väreillä, ja käyttää työssäni luovuutta ja sorminäppäryyttä. Minulta irtoaa tarvittaessa räväkämpikin look. Vapaalla harrastan kuorolaulua.

Sofia

Parturi-kampaaja

Olen valmistunut Tuusulan Keudasta parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Olen luova persoona, ja taustaltani olen keramiikka- ja lasimuotoilija sekä kuvataitelija. Minulla on ollut näyttelyitä Pariisissa asti. Hyödynnän luovuuttani päivittäin töissäni. Nautin eniten siitä, jos saan ideoida uuden lookin asiakkaalle ja vaikuttaa lopputulokseen. Jos täytyisi valita, sanoisin että värjäystyöt ovat suosikkejani.

Asiakaspalvelija olen iloinen, huumorintajuinen ja hyvä kuuntelemaan. Töiden ulkopuolella vietän aikaa perheen parissa ja ulkoilutan espanjanvesikoiraamme.

Arlene

Parturipalvelut

Päädyin Valoon alkuvuodesta 2020. Tunsin Manjan ennestään, sillä olemme olleet Tuusulan Keudassa parturi-kampaajalinjalla opiskelukavereita. Minusta on kehkeytynyt Valon parturointiexpertti. Olen erikoistunut miesten hiusten leikkauksiin, ja penkkiini ovatkin tervetulleita kaikenikäiset miehet. Teen myös partojen muotoiluja ja hoitoja.

Nautin asiakaspalvelusta ja teen sitä rennolla meiningillä. Parasta työssäni on päivien erilaisuus!

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa.

Jenni

SKY kosmetologi

Ihonhoito on ollut ihan nuoresta asti intohimoni. Valmistuin 2015 Tuusulan Keudasta, ja pyöritin pitkään kosmetologipalveluita tarjoavaa yritystä, Kauneushuone Callainaa, kotini tiloissa. Olin todella innossani mahdollisuudesta liittyä Valon osaavaan porukkaan, ja olenkin tiimin tuorein vahvistus. Valolaiset saivat minusta pirtsakan ja huumorintajuisen työkaverin!

Ennen kosmetologiuraani olen työskennellyt vuosia asiakaspalvelutehtävissä mm. lähihoitajana. Minulle on kehittynyt hyvä ihmistuntemus. Huomioin tarkkaan kunkin asiakkaan toiveet, ja kohtaan jokaisen ihmisen kunnioittavasti, yksilönä. Olen se sama Jenni töissä ja vapaa-ajalla, ja annan aidon, sosiaalisen persoonani näkyä. Haluan, että jokainen asiakas tuntee olonsa arvokkaaksi. Minulla käy aivan ihania asiakkaita, joista moni palaa luokseni uudelleen ja uudelleen, mistä olen todella iloinen.

Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä missä vain hiuksiin ja kauneuteen liittyvissä asioissa. Olemme täällä sinua varten!