Valon tiimi

Manja

 Valon omistaja, parturi-kampaaja
@studiovalo_manja

Olen varmasti saanut verenperintönä intohimon hiusalaan. Äitini jalanjäljissä päädyin alalle, ja valmistuin 2012 parturi-kampaajaksi. Heti valmistumisen jälkeen aloitin työskentelyn Valossa ja muutaman vuoden kuluttua ostin silloisen Parturi-Kampaamo Valon. Nykyisissä tiloissaan Hius- ja kauneusstudio Valo on toiminut vuodesta 2016 asti.

Parturi-kampaajana olen monipuolinen osaaja, kenelle on vuosien saatossa kertynyt vahvaa kokemusta hiusmuotoilusta laidasta laitaan.

 

Sofia

Parturi-kampaaja
@studiovalo_sofia

Olen valmistunut Tuusulan Keudasta parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Olen luova persoona, ja taustaltani olen keramiikka- ja lasimuotoilija sekä kuvataitelija. Minulla on ollut näyttelyitä Pariisissa asti. Hyödynnän luovuuttani päivittäin töissäni. Nautin eniten siitä, jos saan ideoida uuden lookin asiakkaalle ja vaikuttaa lopputulokseen. Jos täytyisi valita, sanoisin että värjäystyöt ovat suosikkejani.

Olen iloinen, huumorintajuinen ja hyvä kuuntelemaan. Töiden ulkopuolella vietän aikaa perheen parissa ja ulkoilutan espanjanvesikoiraamme.

Arlene

Parturipalvelut
@studiovalo_arlene

Päädyin Valoon alkuvuodesta 2020. Tunsin Manjan ennestään, sillä olemme olleet Tuusulan Keudassa parturi-kampaajalinjalla opiskelukavereita. Minusta on kehkeytynyt Valon parturointiexpertti. Olen erikoistunut miesten hiusten leikkauksiin, ja penkkiini ovatkin tervetulleita kaikenikäiset miehet. Teen myös partojen muotoiluja ja hoitoja.

Nautin asiakaspalvelusta ja teen sitä rennolla meiningillä. Parasta työssäni on päivien erilaisuus!

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa.

 

 

Vaaleahiuksinen nainen nojaa pöytään ja hymyilee kameralle

Valokuvaaja Sari Sirenius

Jenni

SKY kosmetologi
@studiovalo_jenni

Ihonhoito on ollut ihan nuoresta asti intohimoni. Valmistuin 2015 Tuusulan Keudasta, ja pyöritin pitkään kosmetologipalveluita tarjoavaa yritystä, Kauneushuone Callainaa, kotini tiloissa. 

Ennen kosmetologiuraani olen työskennellyt vuosia asiakaspalvelutehtävissä mm. lähihoitajana. Minulle on kehittynyt hyvä ihmistuntemus. Huomioin tarkkaan kunkin asiakkaan toiveet, ja kohtaan jokaisen ihmisen kunnioittavasti, yksilönä. Olen se sama Jenni töissä ja vapaa-ajalla, ja annan aidon, sosiaalisen persoonani näkyä. Haluan, että jokainen asiakas tuntee olonsa arvokkaaksi. Minulla käy aivan ihania asiakkaita, joista moni palaa luokseni uudelleen ja uudelleen, mistä olen todella iloinen.

Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä missä vain hiuksiin ja kauneuteen liittyvissä asioissa. Olemme täällä sinua varten!